Dne 26.04 otevřeno od 11.30

Notifikace jak na iPhone, tak i na OS X a Vašem MacBooku nebo iMacu jsou dokonalá věc, díky které Vám prakticky nic neunikne. Google Chrome experimentuje také s notifikacemi, což je ideální věc, jelikož poměrně hodně uživatelů svůj prohlížeč Safari nahrazuje práce za Google Chrome a to hlavně díky svým rozšířením, podpoře a dalším drobnostem, které dělají v závěru poměrně hodně velké plus. Pojďme se společně podívat na Chrome notifikace, se kterými společnost Google u svého internetového prohlížeče koketuje.

Díky tomuto dokonalému prohlížeči - Google Chrome, můžete nastavit notifikace ve svém notifikačním centru, díky kterému budete mít naprosto dokonalý přehled, že například vyšel nový a zajímavý článek na nějakém oblíbeném magazínu, například na tom našem. Díky těmto skvělým notifikacích Vám již nikdy neunikne žádná informace ani nový článek, který budete mít rádi.

Bohužel je zatím tato funkce skryta, což je škoda, nicméně společnost Google stále a nepřetržitě pracuje na nových verzích a vylepšeních, které vyjdou rozhodně v další aktualizaci, která snad vyjde co nejdříve. V této verzi si bude moci každý uživatel právě tyto notifikace nechat zobrazovat přímo v Google Chrome a také si je pohodlně nastavovat a zobrazovat na displeji svého zařízení.

Již nyní si tuto možnost můžete nechat zobrazit a to vepsáním následujícího kódu do adresního řádku:

  • chrome://flags/#enable-native-notifications

Stačí dále vybrat první možnosti Povolit nativní oznámení a vše je hotové a aktivní.

Sice společnost Google oznámila v říjnu loňského roku, že Google Chrom s notifikačním centrem končí a vývoj je pozastaven, nicméně aktuálně se k této myšlence vrací, což je jenom a jenom dobře.

15.05.2016