V roce 1985 začala vystupovat postavička jménem Mario, která během několika dalších let doslova a do písmene pohltila celý svět. Jedná se o originální postavičku italského instalatéra, který byl ztvárněn jako světová rarita.

Nyní jsme v roce 2016 a Super Mario je stále mezi námi a stále se o něm velmi často mluví, děti jej milují a Super Mario je v TV, nebo klidně i na dětských tričkách a dalším oblečení. Takto se tvoří legendy, které jsou zde již několik desítek let a jsou stále jak se říká - v kurzu.

Samotný Super Mario pronikl i do iPhone. Pokud máte svoje zařízení s jailbreakem, což výslovně nedoporučujeme, máme pro Vás tady návod, jak si můžete nastavit známý zvuk právě od této světově známé postavičky jako zvuk na libovolné upozornění.

Jako první si musíte stáhnout 1UP přímo z Cydie. Následně si jen pomocí několika snadných a rychlých kroků můžete upravit přesné nastavení celé aplikace a hlavně upozornění, které chcete.

Každé upozornění bude tak oznámeno, jak když seberete minci. Přesně tak, jak je tomu v legendární hře Super Mario, kterou lidé prakticky po celém světě tolik milují a tolik hrají, ikdyž se jedná o již poměrně hodně starou záležitost.

Jako třešnička na dortu je zde věc, díky které se Vám po každé desáté notifikaci na iPhone změní notifikace a její zvuk jako zvuk, když dosáhnete dalšího levelu ve hře Super Mario.

Řekněte sami, není to dokonalé?

24.04.2016