Otisk prstů je od iPhone 5S poměrně hodně používáno a hlavně nesmírně vychvalováno. Pokud máte i vy na svém iPhone Touch ID čtečku pro otisk prstů, rozhodně ji denně několikrát aktivně používáte a nedáte na tuto moderní a skvělou funkci celkově dopustit. Dále byla tato možnost aplikována na novější iPady, což je opět krok dopředu, které dělá společnost Apple velice ráda.

Nicméně na druhou stranu, když jsou tyto funkce pro iPhone a iPad, proč není pro Mac? Právě tuto otázku si položily lidé z jedné firmy, která začala pracovat na Touch ID pro Mac.

Jedná se o dokonalé rozšíření, které si propojíte pomocí USB s vašim MacBookem a pomocí instalace a aplikace vše propojíte, poměrně snadno nastavíte a můžete začít používat. Díky svojí rychlosti a malé ploše pro samotný otisk prstu se jedná o dokonalý a poměrně hodně používaný doplněk pro MacBook, do kterého se můžete právě pomocí tohoto zařízení snadno přihlásit pomocí otisku a to bez použití hesla a dalšího zabezpečení.

Samotné zařízení je velice malé, nenápadné a dobře použitelné. Hlavní výhodou je fakt, že nikde nevadí ani nepřekáží, což je poměrně hodně velké plus pro samotné používání. Díky tomuto skvělému rozšíření se budete moci přihlašovat nejen k zalogování do Vašeho MacBooku, ale také i do nejrůznějších aplikací jako je e-mail, GMail, ale také sociální sítě jako je Facebook, Twitter a další.

Opravdu se jedná o velice užitečnou věc, která Vám díky bezproblémovému používání ušetří několik minut, které jsou rozhodně využitelné daleko lépe. Přihlaste se do nejrůznějších aplikací pomocí otisku prstů i pomocí MacBooku a ušetřete svůj cenný čas.

07.05.2016