Po oficiálním představení iPhone 5 SE se doslova a do písmene  strhla lavina diskuse co vlastně ona záhadná zkratka na konci znamená. Každý si pochopitelně myslel něco svého a Apple to oficiálně v samotné nedávné Keynote neřekl a neujasnil. Dovedete si jasně představit jaké všechny návrhy létaly vzduchem a co kreativní a důmyslní lidé nevymyslí.

Proč iPhone SE? Jakou to má logiku a proč právě se? To byly otázky, které si pokládali lidé snad na celém světě, než se k tomu oficiálně vyjádřil sám Phill Schiller, který celému světu objasnil proč právě zkratka SE. Nicméně než se na význam zkratky společně podíváme, pojďme si ukázat, jaké návrhy lidé vymysleli a někdy se možná budete až divit, že je toto možné. Nicméně na druhou stranu nějaké návrhy jsou poměrně dobré a trefné, že by to mohla být klidně i pravda.

Po samotné oficiální Keynote, kterou pořádala společnost Apple ve svém klasickém sídle se na Twitteru strhla lavina diskuse co právě ona záhadná zkratka SE znamená a jaký má celkový význam.

Někteří lidé jsou opravdu kreativní a nechyběly ani výrazy jako:

  • Special Edition
  • Steve Edition
  • Shit Edition
  • Still Expensive

Jedná se o poměrně hodně zajímavé návrhy a ani bychom se nedivili, kdyby zkratka SE znamenala Steve Edition, jelikož u zrodu a vývoje iPhone 5 a iPhone 5S byl sám velký Steve Jobs a toto by byl poměrně hezký odkaz na jeho dřívější smrt. Taková hezká památka.

U nás, v České republice se dokonce objevila i verze Socka Edition, jelikož u nás byl iPhone 5 SE prezentován jako levnější iPhone. Ono levnější iPhone nebude stát zhruba 13 000Kč, nemyslíte?

Vše objasnil až již zmiňovaný Phill Schiller, který oznámil, že se jedná o iPhone Special Edition.

A jaké jste měli návrhy vy?

02.04.2016