Dostaly jste se někdy do situace, že by se Vám na Vašem iPhone zničehonic ztratily barvy a iPhone by byl černobílý? Na jednu stranu se nejedná o tak častý a tolik rozšířený problém, nicméně na druhou stranu se to bohužel může někdy stát a v tomto článku si společně ukážeme, jak se vyhnout nepřiměřené panice a jak displej bleskově opravit a uvést do původního stavu.

Rozhodně se nemusíte bát o svůj telefon, nejedná se o nějakou závadu, která by vedla k reklamaci nebo dalším krokům. Takže panika okolo toho, že iPhone bude již v nepoužitelném stavu rozhodně padají, což je polehčující okolnost.

(obrazek)

Jestli se tedy obrazovka na Vašem iPhone zničehonic zbarvila do černobílých tónů, nemusíte se obávat a rozhodně zachovejte klidnou hlavu. V tomto článku si společně ukážeme jak tento problém bleskově odstranit. Černobílou barvu na displeji u iPhone jde nastavit přímo v nastavení displeje. K aktivaci může dojít bohužel samovolně, což je systémová chyba, která bude snad co nejrychleji opravena.

Nastavení je v položce Zpřístupnění, o které bohužel moc uživatelů neví. Pojďme se na ni společně podívat. Jak tedy vypnu černobílé zobrazování displeje na iPhone?

  • Jděte do Nastavení.
  • Dále do položky Obecné.
  • Následně klepněte na Zpřístupnění.
  • Hned jako první položka je zde Zrak - který musíte zvolit.
  • Následně vypněte možnost "Stupně šedi".
  • Displeji Vašeho iPhonu se restartují barvy a vše bude tak, jak má být.

Doufáme, že jsme Vám díky tomuto krátkému, nicméně výstižnému návodu pomohli vyřešit Váš problém, než začnete panikařit a přemýšlet do jakého servisu svůj iPhone odnesete s tím, že je nepoužitelný. Rozhodně se o tak velkou chybu nejedná a díky několika málo krokům tento problém v nastavení odbouráte, což je ideální věc.

05.07.2016