Všichni uživatelé a fanoušci mobilních technologií se již doslova a do písmene nemohou dočkat, až vyjde nové verze systému iOS. Jedná se o novinku, která je aktuálně v programu beta, která je pro samotné vývojáře již nějakou dobu spuštěná a uvolněná.

Během tohoto chodu si lidé zapojení do tohoto programu zkouší jednotlivé funkce v tomto systému a pravidelně posílají nejrůznější reporty, které slouží k odzkoušení samotného systému a nalezení případných chyb, které se mohou vyskytnout v samotném systému.

(obrazek)

Jakmile bude beta verze náležitě odzkoušena a vše bude připraveno na ostrý start a publikování mezi lidi, bude rozhodně nějaká oficiální Apple Keynote, kde bude systém iOS 10 s dalšími novinkami oficiálně představený a jak je u Apple zvykem – bude rovnou uvolněný ke stažení, kde si ho během chvilky po uvedení ke stažení stáhne prakticky celý svět.

Nicméně pojďme se vrátit k tématu a tím je Dark Mode, který by měl podle všeho být v nové verzi systému iOS 10. Mělo by se jednat o hodně zajímavou novinku, kdy si budete moci podklady prakticky ve všech částech zařízení přebarvit do tmavého módu, což je skvělá věc, díky které budete rozhodně daleko raději používat samotný iPhone.

Pro někoho to bude novinka zajímavá a pro někoho jiného se může jednat o zbytečnost, nicméně pevně věříme, že všechno bude v pořádku a lidé si na tuto nenásilnou novinku postupem času navyknou a budou ji s oblibou dále a dále používat. Navíc bude tato funkce volitelná, takže pokud se Vám nebude líbit a zamlouvat, můžete se vrátit zpět k původní barvě, což je ideální.

Pokud někdo vlastníte iPhone white, silver nebo i gold, rozhodně je pro Vás lepší bílé nebo světlé pozadí, na druhou stranu u Space Gray iPhonu je daleko lepší mít tmavší pozadí.

19.08.2016