O tom, že iPhone je dokonalé zařízení, které má v oblibě nespočet lidí po prakticky celém světě není rozhodně debat. Navíc videa a fotografie, které jsou pořízené iPhone 6S a iPhone 6S Plus jsou na tak vysoké úrovni, že se řada lidí rozhodně pořizovat fotografie a natáčet videa pouze a jenom na tyto mobilní telefony.

Technologie jdou nesmírně rychle kupředu, což je skvělá věc, nicméně na druhou stranu díky tomu upadají klasické menší kompaktní fotoaparáty, které díky dnešním vymoženostem bohužel ztrácejí smysl. Nikdo s sebou nechce brát jak mobilní telefon, tak i další zařízení v podobě extra fotoaparátu.

Dnes si raději každý z nás připlatí za lepší a kvalitnější mobilní telefon, který následně pořizuje stejné, nebo ještě lepší fotografie jako klasické menší kompaktní fotoaparáty, které mají sice malé rozměry, nicméně se jedná o další zařízení, které by si musel člověk brát s sebou.

O tom, že pořizovat fotografie v profesionální kvalitě se můžete ostatně přesvědčit sami a také můžete zjistit a prohlédnout si videoklip, který byl pro jednu slovenskou skupinu celý natočený právě na iPhone 6S Plus.

Právě mobilní zařízení iPhone 6S Plus má nelepší vlastnosti a to hlavně díky jeho větší velikosti a displeji, který je 5,5" velký. Jedná se o ideální proporce a hlavně vlastnosti, díky kterým si můžete pořizovat videa opravdu na profesionální úrovni.

Pokud se na klid podíváte detailněji, zjistíte, že se jedná o profesionální tvorbu, která byla celá nahraná právě pomocí videa na iPhone 6S Plus. Následně vyla profesionálně sestříhaná a přidány nejrůznější efekty pro větší sledovanost a celkově lepší pocit z klipu, nicméně podstata a základ je stejný - klip byl natáčen pouze a jenom na iPhone 6S Plus, což je neuvěřitelný.

01.08.2016