dne 15.05 otevřeno do 18.00

Instagram a Facebook jsou v dnešní době nejoblíbenější a nejvíce používanější sociální sítě, které znát. V závěsu zůstávají i další aplikace, nicméně Facebook a Instagram rozhodně vedou. Jistě se Vám tedy někdy stalo, že se Vám nějaké video na těchto zmiňovaných sociálních sítích líbí a chcete si jej stáhnout k sobě. Jedná se o potřebu, která zde rozhodně je a pokud ji máte stejnou jako my, není nic snadnějšího, než si dočíst tento článek až do jeho konce.

(obrazek)

Stahování videí z YouTube není nic složitého, nicméně stažení obsahu – videa z Instagramu a Facebooku jsou daleko složitější, nicméně díky našemu návodu a jednoduché aplikaci toho docílíme poměrně rychle také.

Pro počítače s operačním systémem OS X existuje aplikace s názvem (odkaz), která slouží kromě stahování videí a obsahu z YouTube také i k samotnému stahování obsahu z YouTube a nově i ze sociální sítě Instagram, kde můžeme nahrávat videa až o délce jedné minuty – což je ideální a skvělá funkce, která byla hodně žádaná.

Aplikace Softorino YouTube converter umí stáhnout Vámi vybraný obsah buď jak do Macu, nebo rovnou i do iPhone, který musí být pochopitelně připojený k iMacu nebo MacBooku pomocí Lightning kabelu. Další výhodou této aplikace je to, že je zcela zdarma, takže pokud chcete stahovat zajímavá videa, nebo celkově zajímavý a kreativní obsah z Instagramu, nebo Facebooku, díky aplikaci s názvem Softorino YouTube converter to můžete udělat rovnou a zcela zdarma.

Stačí jen zkopírovat adresu videa a prakticky ihned se začne stahovat vybraný obsah. Na výběr je možnost stažení buď jenom audia, nebo i videa, což je opět ideální možnost, kterou si oblíbíte.

Do iPhone se obsah nakopíruje během malé chvilky buď jako hudba do aplikace Hudna, nebo jako video – ano, pochopitelně do aplikace Videa. Není potřeba žádná synchronizace přes iTunes a další nastavování.

12.05.2016