Dne 26.04 otevřeno od 11.30

S příchodem mobilních telefonů iPhone 6S a iPhone 6S Plus přišlo i mnoho nových technologií, jako je například 3D Touchou a Lide Photos, což jsou dva základní parametry, které jsou v nejnovějších iPhonech. Další oblíbenou novinkou jsou bezesporu Live Wallpaper, což jsou živé tapety, které opět přišly až s uvedením iPhone 6S a iPhone 6S Plus. Nicméně řada lidí by tyto živé tapety chtěla i na starších iPhonech, tedy na iPhone 6 a iPhone 6 Plus.

Živé tapety Vám celkově umožní nastavit animované tapety na Vaši plochu a také živé fotografie na pozadí iPhonu. Můžete si stáhnout řadu těchto tapet, které jsou volně dostupné na internetu, nicméně pokud Vám to nestačí a ještě k tomu vlastníte starší iPhone (6 nebo 6 Plus) a na svém zařízení používáte Jailbreak, máte možnost také vyzkoušet LiveWallEnabler, což jsou ony zmiňované živé tapety.

(obrazek)

Pro více informací stačí navštívit stránku (odkaz), kde je řada užitečných návodů - nicméně Vás rozhodně do žádného Jailbreaku netlačíme - to raději omrzte živé tapety.

Když se vrátíte zpět do sekce Live Wallpaper v Nastavení - rovnou uvidíte animované tapety i na Vašich starších iPhonech. Stačí klepnout a vybrat si takové, které budete jenom chtít. Nyní Vám Live Wallpaper ožijí stejně jako na nejnovějších iPhonech, což je pro řadu z nás úspěšný krok.

Nicméně nejlepší možnost je bezesporu si pořídit nový iPhone 6S nebo většího brášku iPhone 6S Plus, kde jsou živé tapety již předdefinované. Váš starší iPhone bezesporu rád vykoupíme za tu nejlepší možnou cenu, se kterou budete spokojeni. Vy budete mít hotovost na nákup nového iPhone podle Vašich představ.

29.02.2016