Celkově jsou iOS zařízení nabíjené poměrně hodně rychle, nicméně díky tomuto článku Vám poměrně snadno ukážeme, jak svoje zařízení nabíjet ještě rychleji. Někdy v životě nastanou situace, kdy potřebujete co nejrychleji svoje iOS zařízení nabít - je jedno, zda se jedná o iPhone nebo o iPad. Ale úkol je jasný - potřebujete opustit svůj byt nebo kancelář a iPhone  hlásí hodně nízkou baterii, což je rozhodně nepříjemná věc.

Právě v těchto chvílích je dokonalé, pokud se Vám iPhone nebo iPad nabije bleskově a vy za chvilku můžete opouštět kancelář s tím, že iPhone vydrží ještě nějakou dobu používání. Rozhodně se budete ptát, jaký je onen návod a čím a jak nejrychleji nabijete svoje iOS zařízení.

Návod je poměrně hodně jednoduchý - stačí spustit na iPhone nebo iPadu režim Letadlo, díky kterému se bude iPhone nebo iPad daleko rychleji nabíjet, což rozhodně skvělá zpráva a hlavně díky tomu, že pro rychlejší nabíjení nemusíte nikde nic složitě nastavovat a zkoušet, ale stačí pouze a jenom iOS zařízení přepnout do režimu letadlo, díky kterému se daleko rychleji nabije.

Ptáte se proč a jak je to možné? Pokud máte iPhone nebo iPad klasicky zapnutý a spuštěny desítky aplikací, část energie při nabíjení jde právě na tyto spuštěné aplikace a hlavně celkový provoz sim karty a další věcí jako je WiFi nebo Váš datový tarif.

Nicméně pokud iPhone nebo iPad odpojít od aplikací a dalších věcí právě díky režimu Letadlo, daleko rychleji se nabije, jelikož je nabíjen pouze a jenom samotný telefon – nejsou nabíjeny části, které baterii jenom spotřebovávají, což je rozhodně pozitivní věc, díky které můžete iPhone nabít daleko, ale opravdu daleko rychleji.

07.06.2016