Otázka, která poslední týdny koluje po internetu je základní a poměrně hodně zásadní – bude mít nový MacBook slot pro kartu, sim kartu, která mu umožní přístup k internetu, který bude neomezený? Jedná se o poměrně hodně velkou novinku a technologickou výzvu – jelikož mít zařízení, které stačí pouze a jenom otevřít a rovnou se připojit na internet a to bez datového tarifu sdíleného z mobilního telefonu nebo bez WiFi je snad sen každého z nás.

To, jestli budou nové MacBooky podporovat slot pro LTE technologii uvidíme a zjistíme zřejmě až po oficiálním představení ze strany společnosti Apple. Nicméně o tom jak vše dopadne zatím bohužel nejsou známé detailnější informace, které bychom mohli poskytnout veřejnosti.

(obrazek)

Na druhou stranu by se jednalo o skvělou funkci, kterou by rozhodně hodně lidí využilo a koupili si sim kartu jenom pro internet s nějakým hezkým a hlavně objemným balíčkem dat, díky kterému by mohli mít přístup k internetu a to opravdu z každého místa na světě.

Jednalo by se o další technologickou novinku, kterou bychom mohli aplikovat na naše zařízení a díky nim pracovat z každého koutu země, což by bylo jednoznačně skvělé, jelikož díky internetu komunikujeme s okolném světem, s naší rodinou a kamarády, ale hlavně také z největší části používáme internet pro zábavu a pro práci, což jsou dvě věci, které jsou dokonale dohromady a pokud se V8m je podaří skloubit, jedná se o ideální stav.

O tom, zda budou mít nové MacBooky možnost LTE internetu bohužel zatím nejsou informace známé, nicméně si zatím myslíme, že se jedná o otázku budoucnosti, kdy budou tyto technologie aplikované do zařízení.

Nicméně Apple je společnost, která je plná překvapení a novinek, takže například na podzim uvidíme, jestli bude mít nový MacBook LTE, nebo na druhou stranu tento slot mít nebude.

24.08.2016