Zařízení iPhone 7 je snad nejdiskutovanějším zařízením celého letošního roku. Podle posledního WWDC, které bylo nedávno zatím bohužel není zcela jasné, zda bude letos iPhone 7 spolu s novými MacBooky vůbec uvedený. Necháme se překvapit, co přinese budoucnost, nicméně postupem času se na světlo světa dostávají informace o iPhone 7, který by měl být v modré barvě a měl by obsahovat duální fotoaparát.

Nový obrázek a uniklé informace ukazují to, že iPhone 7 Plus by měl mít na svoji zadní straně duální fotoaparát, což by rozhodně nebylo nikterak na škodu, naopak. Jednalo by se o další krok pro lepší fotografie, které může společnost Apple ještě na svém iPhone vylepšit a přiblížit se tímto krokem k dokonalosti.

(obrazek)

Tato informace proběhla celosvětově internetem jako kulový blesk, nicméně následně byla bohužel uvedena jako nepravdivou. Tedy se jednalo o to, že uvedené snímky jsou padělky a žádné takové informace uvedeny nejsou. Jedná se tedy opět o nějaký podvod, nebo bude mít opravdu iPhone 7 duální fotoaparát?

To se bohužel nedozvíme, jelikož celá společnost Apple jak bývá před uvedením nových zařízení zarytě mlčí a pevně si hlídá aby nebyly na povrh uvedeny žádné informace, které by jenom naznačovali nějaké novinky, nebo například i specifikace nových zařízení nebo služeb.

Na druhou stranu se nedávno na internet dostala fotografie iPhone 7 Plus, která obsahuje i zadní kryt, kde je právě prostor pro duální fotoaparát. Jedná se tedy opět jenom o nějaký podvod, nebo o reálné informace, které bohužel z továrny unikly?

To se zřejmě zatím asi nedozvíme a budeme si muset počkat až co Apple oficiálně představí a jaká bude celková realita, jelikož ta smyšlená z internetu se bohužel nedává srovnat s tím, co je následně uvedeno.

Jestli bude mít tedy iPhone duální fotoaparát zatím nevíme, nicméně hned jak budou opět nějaké novinky, budeme Vás informovat s dalšími zajímavostmi.

08.07.2016