Dne 20.04 závřeno

Od představení nového iPadu Air 3 nás dělí jen pár týdnů a tak se není čemu divit, že lidé o tomto tabletu více přemýšlejí, více diskutují a snaží se přijít na jeho přesné specifikace a jeho celkovou výbavu. Jedná se zatím pouze o domněnky, které nejsou společností Apple potvrzeny - nicméně na druhou stranu někdy jsou tyto informace, které uniknou na velkých technologických serverech poměrně hodně zajímavé.

Nový iPad Air 3 si ukážeme již v březnu, kdy bude oficiálně samotnou společností představen, jen o něm moc informací bohužel není. S jednou a poměrně hodně velkou informací přišel světový magazín The Verge, který zjistil, že nový iPad Air třetí generace bude obsahovat stejný procesor, jaký je osazený v loňském iPadu Pro, což je 13 palcový velikán s obrovským výkonem, stabilitou a velkým využitím. Loňský iPad Pro obsahuje čip A9X, což je nejmodernější čip, který Apple zatím vyvinul a je jím osazený právě tento iPad, tedy vlajková loď celé řady iPadů a to hlavně díky svému velkému displeji.

Podle uniklých informací by měl nový iPad Air třetí generace obsahovat také celkem čtyři reproduktory, což je poměrně vysoké číslo - takže je zde nádherně vidět, že Apple chce celkově multimédia posunout na jinou úroveň a dokonale iPady propojit s Apple Music, což je na druhou stranu skvělá novinka a pozitivní zpráva.

Jako poslední zpráva je na serveru uvedena, že by měl být iPad Air třetí generace kompatibilní s tolik diskutovaným příslušenstvím Apple Pencil. Nicméně se zatím jedná stále o spekulace a nepodložené informace, které mohou být v závěru ještě úplně jinak a třeba se budeme ještě divit, jaké novinky a jaký výkon iPad Air 3 přinese.

06.03.2016