Předváděcí akce s názvem "Hello again" se nám kvapně blíží a zároveň se poodhalují některé nové informace. Z ruských zdrojů dnes připutovaly údaje ohledně tří nových Maců s operačním systémem macOS Sierra. Produkty byly prošly ruskou registrací a byly označeny jako "přenosné osobní počítače" s kódovými označeními A1706, A1707 a A1708. 

(obrazek)

Tyto údaje potvrzují spekulace analytické společnosti KGI, která předpovídala, že Apple ve čtvrtek představí tři nové přenosné Macbooky. Zdá se tedy, že se bude jednat o dva MacBooky Pro a o nový ultratenký třináctipalcový MacBook. Ze stejného zdroje jsme se poprvé dozvěděli o iPhonu 7, Apple Watch Series 1 i Apple Watch Series 2, takže není třeba spekulovat o správnosti informací. Ruské kontroly jsou pro zboží prodávané v této zemi povinné. Prochází jimi veškerá elektronika, která používá nějaké formy kryptografie. Těmto testům tedy podléhají veškerá výpočetní zařízení od Applu. 

To, že tyto zařízení jsou již v databázi produktů napovídá, že budou velmi brzy také k dostání v obchodech. Nedivili bychom se, kdyby se nové MacBooky začaly prodávat ihned po jejich čtvrtečním představení. Bohužel konkrétní informace a parametry nových modelů jsme se nedozvěděli. 

24.10.2016