Dne 20.04 závřeno

Každý rok je prestižními americkými deníky sestavován nejrůznější žebříček jak osobností, tak i společností. Jedná se o poměrně hodně zajímavé informace, které jsou podloženy reálnými zkušenostmi, fakty a pravdou. Jedná se o to, že tento deník publikuje nejvlivnější lidé světa, nejbohatší mladíky a naopak nejvlivnější ženy světa a další a další osobnosti, kteří někdy něco znamenají, nebo mají největší  předpoklady k tomu, aby něco znamenali.

Jak jistě víte, v kategorii nejbohatší a nejvlivnější společnost na světě se na prvním místě umístila společnost Apple, která to dává najevo. Staví si svoje nové sídlo - Apple Campus 2, o kterém jsme si zde již několik článků psali. Jedná se o velkolepou stavbu, která má gigantické rozměry, obsahuje všechno potřebné pro nejlepší blaho zaměstnanců a výstavba takového sídla je neuvěřitelně nákladná věc, kterou Apple dotuje ze svých finančních zásob a rezerv.

I přestože si Apple staví nové sídlo, umístil se na špici nejbohatších společností na celém světě, což je logické, jelikož do svých produktů a zařízení dává něco navíc, dává do ni kus sebe, což je to nejlepší, co si můžete přát a díky čemuž miliony lidí po celém světě tuto společnost milují a chtějí být její součástí - právě proto si zakupují jednotlivé produkty a pokud si koupí jeden – je to jako řetězová reakce a chtějí další a další.

Apple má svoji finanční a ekonomickou politiku nastavenou velice dobře a ví přesně co si může a nemůže dovolit. Jedná se hlavně také o to, že jednotlivé kroky jsou dopředu naplánovány a samotná společnost by nikdy neudělala něco v nerozvážnosti a s horkou hlavou. To není styl společnosti Apple.

Právem si tedy zaslouží první místo co se týče nejbohatších společností světa právě Apple, který je zde již několik let a všechny svoje kroky a produkty jsou do nejmenšího detailu promyšlené a hlavně propracované.

27.06.2016