Nedávná Apple Keynote byla opravdu hodně zajímavá a kromě nových zařízení, na které jsme čekali - ano, mluvíme hlavně o iPadu Pro s 9,7" obrazovkou a novém iPhone 5 SE bylo celkově představeno i několik novinek co se příslušenství týče. Mezi nejžhavější novinky co se obalů na iPhone týče jsou nové obaly pro iPhone 5 SE, kde pro Vás máme skvělou zprávu - obaly z iPhone 5 a iPhone 5S jsou kompatibilní s iPhone 5 SE. Pochopitelně i naopak.

(obrazek)

Zde je vidět, že konstrukce a samotný vzhled s velikostí zůstaly u iPhone 5 SE stejné jako měl před několika roky samotný iPhone 5S. Takže pokud plánujete přecházet ze staršího iPhone 5 nebo iPhone 5S na novější a horkou novinku iPhone 5 SE, svoje obaly budete moci dále využívat, což je skvělá zpráva. Právě na tyto drobnosti Apple poslední dobou myslí a jedná se o dobré kroky, které celkově podniká. Stejně tomu tak je i s obaly pro iPhone 6 a iPhone 6S, které jsou také kompatibilní.

Při příležitosti představení iPhone 5 SE společnost Apple představila také nové obaly jak pro tento mobilní telefon, tak i nové barvy již známých silikonových obalů pro iPhone 6 a iPhone 6S. Jedná se o jarní barvy, které podle nás spíše zaujmou hlavně slečny a ženy, jelikož se jedná o jemné, světlé a trendy barvy, které muži popravdě moc nevyhledávají.

Pro iPhone 6 a iPhone 6 S bylo tedy představeno několik nových barev, konkrétněji:

  • Světle růžová
  • Meruňková
  • Královsky modrá
  • Mátově zelená
  • Žlutá
  • Levandulová

Sami tedy vidíte, že se jedná opravdu spíše o dámské barvy, které budou zcela jistě velmi oblíbené a hlavně na letní dny, kdy se většina žen převléká do barevnějšího oblečení a chtějí aby jim obal na iPhone ladil s jejich kabelkou, nebo dalšími doplňky.

Cenově jsou tyto obaly pro iPhone 6 a iPhone 6S k dispozici za známou cenu 999Kč na oficiálním online Apple Store, kde si je nyní můžete rovnou zakoupit a připravit se tak na léto již dnes.

08.04.2016