Uvažujete o změně zaměstnání? Vaše aktuální právě Vás nebaví, nenaplňuje, nebo chcete jenom a pouze nějakou změnu? Co pracovat přímo pro Apple. Ano, slyšíte a čtete správně - Apple vypsal celkem sedm pracovních pozic, které hodlá obsadit v České republice, konkrétně pochopitelně v Praze.

(obrazek)

Jedná se o výše postavené pozice, které jsou vhodné pro inženýry v oboru, kteří mají například více jak desetiletou praxi, což je poměrně hodně dlouhá doba - nicméně na druhou stranu budete pracovat pro jednu z největších společností na světě a budete součástí neuvěřitelné komunity, takže si Apple rozhodně nedovolí zaměstnat nováčka, který je například po škole a bez zkušeností z praxe.

Již v minulosti jsme si ukazovali, jaké jsou nároky na zaměstnance společnosti Apple a jak těžké jsou přijímací pohovory – to není rozhodně od věci, jelikož Apple dělá skvělé produkty, ale také aplikace a výzkumy, čehož i vy můžete být jistou součástí.

  • (odkaz)

Právě na tomto výše uvedeném odkazu si můžete nechat zobrazit všechny nabídky zaměstnání pro Prahu, kterou Apple vypsal a vy se jich můžete zúčastnit. Nicméně jak jsme zmiňovali - Apple má poměrně hodně složité a náročné podmínky a kritéria a pokud je nesplňujete, raději se ani na danou pozici nehlaste, jelikož by to byla ztráta času.

Jedná se o úplně první nabídku práce, kterou společnost  Apple vypsala přímo pro Českou republiku, proto je dost možné, že bude o několik vybraných pozic velký zájem, jelikož pro někoho se může jednat o splnění snu. Kdo by nechtěl být součástí takového neuvěřitelného kolosu jako je právě společnost Apple a to v celosvětovém měřítku.

Jestliže máte zkušenosti a splňujete všechny podmínky, které jsou v nabídkách uvedeny, rozhodně nebude od věci, když se zkusíte o dané místo ucházet. My Vám budeme držet palce a uvidíte, jak dopadnete.

21.07.2016