Dne 27.04 zavřeno

Aplikace Instagram a její služby jsou bezesporu v dnešní době snad nejpoužívanější aplikací pro sdílení fotografií, kterou si můžete na svém zařízení s operačními systémy Windows Phone, Android, ale také samotný iOS pořídit a pochopitelně zcela zdarma nainstalovat. Instagram po zakoupení Facebookem prodělává poměrně hodně velké a výrazné změny, které jsou navenek vidět.

Tyto změny jsou zpočátku pro uživatele trošku nesmyslné a doslova a do písmene se proti nim zprvu bouří - nicméně po nějaké době používání sami uznají, že novinky jsou skvělé, opodstatněné a hlavně že samotné aplikaci dokonale pomohou v dalším rozvoji.

(obrazek)

V nedávné době proběhla aplikací jako kulový blesk změna ikony, ale i základních grafických a ovládacích prvků, což je rozhodně pozitivní změna, která si zaslouží palec nahoru. V dalším případě bude následovat snad ještě zajímavější změna, kterou jsme si zde také představili - mělo by se jednat o detailní statistiky, které budou napovídat, jaké máte fanoušky. Tedy kolik jim je let, z jakého jsou státu či města.

Díky těmto detailnějším údajům mohou agentury a pr manažeři detailněji cílit svoje reklamy, což je opět dokonalé a opět krok dopředu. Aplikace se stává tedy plnohodnotnou sociální sítí, která je dokonalá v každém svém směru, což můžete sami jistě potvrdit.

Nedávno oslavovala aplikace také jeden velký milník, který se ji podařilo pokořit. Jedná se o počet 500 milionů aktivních uživatelů, což je opět neuvěřitelné a závratné číslo, díky kterému se dostává samotná aplikace Instagram na přední příčky co se použitelnosti a stahovatelnosti aplikace týče.

500 milionů aktivních uživatelů je již pěkná a hlavně velká a početná základna, díky které může dělat aplikace Instagram poměrně velké kroky a zásahy do aplikace, které ji povznesou ještě daleko dále a hlavně daleko výše. Sami ještě uvidíme, co se nakonec z Instagramu vyklube a jaké novinky na nás v dalších měsících ještě přichystá. Doufejme, že jenom samé příjemné novinky plné moderních funkcí.

12.07.2016