Dne 27.04 zavřeno

Jestliže vlastníte iPhone nebo ještě lépe iPhone a iPad, zcela jistě budete znám nejlepší a nejpoužívanější aplikaci na těchto zařízení, kterou je bezesporu iMessages. Jedná se o klasické zprávy, které znáte pod zkratkou SMS – tedy textové zprávy, které si běžně posíláte mezi kamarády a přáteli. Každý z nás denně nějakou SMSku pošle a platí za ni podle platných tarifů a cen, které má nastavené.

Nicméně pokud máte iPhone, jste na internetu nebo datovém tarifu a píšete někomu na iPhone, který je také na WiFi nebo na svém datovém tarifu, přijde mu místo SMS zprávy právě iMessages, která je v rámci této spolupráce iPhone-iPhone zcela zdarma. Můžete si tedy posílat zprávy, ale také obrázky a to úplně zdarma, což je pro majitele iPhonů velkým plusem, jelikož mohou ušetřit poměrně hodně peněz - což zcela jistě každý z nás uvítá s otevřenou náručí.

Pojďme se od všeobecného povídání přesunout ke konkrétním datům a hlavně také v neposlední řadě také kolik se vlastně iMessages pošle během jedné sekundy?

Musíme si uvědomit, že iPhone je celosvětově nejrozšířenější mobilní telefon na světě, který používají miliony lidí po celé planetě. Samotný telefon je dokonalost, kterou si přeje vlastnit hodně lidí, čemuž se rozhodně není potřeba divit.

Podle posledních statistik se každou sekundu pošle na celém světě v průměru podle získaných dat celkem 200 tisíc iMessages zpráv, což je opravdu neuvěřitelné číslo, které rozhodně mluví za vše, jak je tato funkce oblíbená, používaná a hlavně využívaná právě mezi uživateli iPhonů.

Za rok se dostáváme na neuvěřitelné číslo 63 trilionů iMessages zpráv, které si uživatelé jablečného telefonu mezi sebou pošlou. Jedná se o neuvěřitelné, nicméně reálné a podložené číslo, které je opravdu, ale opravdu veliké.

A jak jste na tom vy? Používání tuto funkci mezi svými kamarády?

12.03.2016