Dne 26.04 otevřeno od 11.30

Jeden známý český YouTuber, který natáčí videa na internetu dělá poměrně hodně zajímavé video a různých firmách, dění okolo sebe a dalších zajímavostech, která přehledně zpracuje do jednoho videa, které následně umístí na svůj kanál.

O jedno takové se s Vámi chceme nyní podělit. Jedná se o video o společnosti Apple, které má tři a půl minuty a je v něm umístěno 25 faktů, nad kterými zůstává samotný rozum stát. Všichni víme, že Apple je nejsilnější společností na světě a také tou nejbohatší společností. To všechno vytvořil sám Steve Jobs doslova a do písmene na koleni v garáži u rodičů.

Samotné video obsahuje 25 zajímavostí, které jsou pravdivé a podložené, což je rozhodně pozitivní věc, jelikož se jedná o zajímavosti, které byly zřejmě doteď pod pokličkou a mnoho lidí o nich nevědělo.

Nebo jste věděli, že pokud kouříte u MacBooku nebo iMacu, ztrácíte záruku? Nebo třeba to, že společnost Apple vydělává 7 200 000 korun českých za jednu minutu? Koukněte se sami na video, rozhodně budete silně překvapeni, jaké zajímavosti video obsahuje.

28.04.2016