Po přečtení nadpisu se zřejmě většina pozastavíte a řeknete si - proč bych proboha zkoušel nalít na svůj iPhone 6S horký asfalt? Vždyť je to hloupost. Hodně lidí šetří dlouhé měsíce peníze, aby si jednoho krásného dne mohli tento telefon pořídit a proč by jej měli obratem zkoušet polévat horkým asfaltem?

Na internetu, nejčastěji na YouTube naleznete opravdu hodně zajímavé a poměrně hodně bláznivé videa, co vše jsou lidé schopni dělat se svým iPhone. Jedná se o různé testy, které si u nich například sami firmy objednávají, nicméně se jedná o hodně velké zajímavosti, které rozhodně doma nikdy a za žádných okolností nezkoušejte.

Doma to opravdu nezkoušejte, jelikož horký asfalt je hodně nebezpečný a jak na videu sami vidíte, muž s ním zachází v odolných rukavicích, které jsou pro tyto účely přímo určené.

O tom zda iPhone přežil nebo nepřežil, tedy zda je stále funkční není v samotném videu bohužel zmínka, nicméně na druhou stranu, design a konstrukce je stále zachována, což je skvělá věc, díky které si můžete udělat sami krásný obrázek o tom, z jak odolného materiálu jsou mobilní telefony společnosti Apple vyráběny.

27.04.2016