Hodinky Apple Watch se postupem času dostávají na český trh a čím dál tím více lidí si je kupuje, zkouší a má touhu pořídit. Na druhou stranu někteří lidé nevědí jak je používat, co všechno umí a jakým způsobem dané funkce využít ve svém běžném životě. Zde je krásně vidět, že Apple Watch nejsou hodinky pro každého z nás, ale spíše pro ty více techničtější typy a lidi, kteří mají již nějaké zkušenosti s Apple produkty.

Nicméně pojďme se vrátit zpátky k obsahu tohoto článku, což jsou Apple Watch a možnost posílání morseovky právě z těchto moderních a chytrých hodinek. Na druhou stanu, někdo může oponovat, že z Apple Watch můžete posílat zprávy a to díky diktování Siri nebo díky přednastavitelným zprávám a posílání smajlíků není také od věci.

Ano, přesně toto jsou možné funkce, jenže nikdo ještě nepřišel na pohodlnou metodu, jakým způsobem posílat celkově zprávy jenom čistě z hodinek Apple Watch.

Na řadu přichází Patrik Laurent, který je vědět pracující ve společnosti sídlící v San Diegu, která nese název Brain Corporation. Sám Patrik je také velký fanoušek společnosti Apple a jejich produktů.

Proto si jednoho dne řekl, že by bylo skvělé posílat ze svých Apple Watch klasické zprávy. Po chvilce bádání a přemýšlení ho napadlo, že je možnost posílat morseovu zprávu, kde se jedná sice o trošku geekovštější možnosti, nicméně na druhou stranu svoji funkci plní dokonale.

Pokud tedy umíte morseovu abecedu, můžete si díky aplikaci na svých Apple Watch posílat klasické SMS zprávy nebo iMessages. Jedná se o moderní aplikaci, která dokonale a zcela přesně plní svůj účel. Jestliže Apple Watch vlastníte, stáhněte si aplikaci Morse Code, díky které budete moci právě zprávy ze svých hodinek posílat.

24.02.2016