O tom, jaký byl Steve Jobs člověk, co všechno dokázal a vybodoval od úplné nuly z předměstí a pronajaté garáže není třeba sáhodlouze mluvit - společně se v tomto článku podíváme na to, jaký byl postoj Steva Jobse k Apple Watch. Sice si možná klepete na čelo a říkáte si, že Apple Watch se na trhu objevili až po delší době od jeho smrti – ano, to je pravda, nicméně Steve Jobs byl proslulý svým plánování, které bylo opravdu dlouhodobé, což je logické když si vezmete, jak je sama společnost obrovského charakteru.

Nicméně podle odposlouchaných zpráv a podložených informací je pravda to, že všechny Apple produkty měl pod palcem a zasahoval do nich sám Steve Jobs. Byl doslova a do písmene posedlý vývojem, zlepšováním, testováním a dalšími věcmi, které dělali z produktů to nejlepší možné na celosvětovém trhu.

(obrazek)

Na druhou stranu je zde také zpráva o tom, že Apple Watch je jediný produkt, za celou a dlouhou éru Steva Jobse a veleúspěšných produktů, nad kterým nechal nadvládu právě jeho následníkovi - Timu Cookovi. Tim Cook se této poměrně hodně významné rola ujal velice dobře a díky tomu se dá také předpokládat, že se následně stal CEO celého Applu, ale o tom si povíme někdy jindy.

V chytrých hodinkách neviděl Steve Jobs takový potenciál, myslel si, že jsou to jenom pouhé hodinky, které toho moc nedokážou a celkově toho tolik neumí - opak byl pravdou a pokud se snad na Apple Watch podíváte, zjistíte, že se jedná o moderní kus hodinek, které jsou propracované do sebemenšího detailu a hlavně jsou také kvalitně a odolně zpracovány.

I když se o vývoj samotných Apple Watch staral právě nynější CEO Applu Time Cook, odvedl vynikající práci, která si zaslouží pochopitelně obdiv. My se již nyní těším na novinky, které budou v Apple Watch 2 a co vše nového a opět revolučního a převratného bude přepraveno.

22.03.2016