29.03 - 1.04 zavřeno

Společnost Spigen vyrábí skvělé a moderní obaly na mobilní telefony a převážně na iPhone jsou velmi oblíbené. Pokud i vy nějaký takový obal chcete, není nic lepšího, než si vybrat svůj obal a zakoupit ho. Stejně jako každý rok je i v roce 2016 společnost Spigen napřed a to z jednoho jediného důvodu.

Jako první společnost na světě představila obaly pro iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Zatím nebylo zařízení ještě oficiálně představeno na trhu, takže nejsou známé ani jeho bližší specifikace, tak ani další konstrukční věci. Sice jsou ve vzduchu nějaké domněnky a myšlenky, nicméně žádná z nich není oficiálně potvrzena a to přímo ze strany společnosti Apple.

(obrazek)

O tom, že iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou v aktuální době nejvíce očekávané zařízení není rozhodně žádný pochyb. Jedná se o dokonalé zařízení v každém směru a je poměrně hodně zajímavé, že společnost si již troufla vyrábět obaly podle nějaké předlohy, která si myslí, že je oficiální a přesně takto bude nový iPhone vypadat.

(odkaz) jsou moderní, jistě se budou skvěle držet a mobilní telefon, který v nich bude umístěný se bude velice snadno ovládat. Na výběr je hned z několika velikostí, celkového provedení, ale také styl materiálu.

Bude se každopádně jednat o velmi odolné, pevné a vzhledově krásné obaly, které budou určeny pro iPhone 7 a iPhone 7 Plus. V každém případě ještě uvidíme, zda vsadila společnost Spigen na horkou kartu a již vyrobené obaly budou v pořádku a na ještě nepředstavený iPhone 7 a iPhone 7 Plus budou dokonale sedět a nebude žádný problém.

Spigen je pokroková společnost, který vychází z aktuálních trendů, moderních prvků a celkově kvalitně zpracovaného produktu, jelikož ví, že na to má kapacity a hlavně si to může celkově dovolit.

07.09.2016