Boj mezi společností Samsung a Apple opět graduje a neustálé kopírování a nejrůznější narážky jsou stále okolo nás a každý z fanoušků Apple ví, kdo je hlavním iniciátorem tohoto v uvozovkách pomyslného boje a kdo se chce na tom druhém alespoň trošku přiživit.

V poslední reklamě, kterou Samsung vydal se opět nenásilně naváží do společnosti Apple, což je sice pohoršující, nicméně samotný Apple tuto situaci a reklamu komentuje s úsměvem na tváři, jelikož moc dobře ví, jak celá tato situace vypadá a kdo z těchto dvou výrobců mobilních, ale i jiných zařízení má navrch a kdo je daleko lepší a kdo celkově udává směr.

Společnost Samsung navíc pro Apple dodává nejrůznější součástky, takže se jedná spíše o v uvozovkách kamarádský spor, který uvidíme jak dopadne, nicméně si myslíme, že celý situace vyšumí a nikdo si ji nebude všímat, což bude úplně to nejlepší řešení. Zprvu se nad tím lidi pozastaví a budou se tomu divit a smát. Dále celá situace vyšumí tak jako se tomu stalo již několikrát, kdy byl právě Samsung iniciátorem celé situace, což všichni moc dobře víme.

Ostatně, podívejte se sami na následující reklama a udělejte si na ni svůj vlastní obrázek.

Na druhou stranu je hodně zajímavé, že Samsung, což je poměrně hodně velká společnost má zapotřebí dělat takovéto reklamy, které se nenásilnou formou navážejí do jiných firem, kterou sami v větší části kopírují, kopírují jejich produkty, funkce a další věci.

Je to spíše úsměvné, než pohoršující, nicméně by si měl Samsung uvědomit, jestli mu tyto reklamy něco dávají, nebo na druhou stranu mu ubližují. O tom si již musí udělat obrázek každý každý z nás a vemte si z toho jen to nejlepší, tedy jestli se v tom něco dobrého najde.

27.08.2016