Kontroverzního rapera, který si říká Rytmus není rozhodně potřeba nějak zdlouhavě představovat. Jedná se o vlivného a úspěšného rapera, který motivuje svým příběhem, který byl mimochodem i zdokumentovaný mladé lidi okolo sebe.

Již dříve si tento raper nechal vyrobit vlastní, kompletně zlatý telefon, kterému říkal RytmusPhone a jednalo se o unikátní zařízení, které bylo vyrobeno na míru a měl ho pouze a jenom sám Rytmus. Rád se obklopuje kvalitními věcmi jako jsou brýle, boty a celkově oblečení, ale také rychlá a moderní auta a celkově život okolo sebe.

(obrazek)

Nedávno si nechal udělat aplikaci, kde představuje tři hry, které jsou zaměřeny na každého člena jeho skupiny KONTRAFAKT, což je slovenská rapová skupina, která sklízí jeden úspěch za druhým. Vlastní aplikace byla od Rytmuse dlouho utajovaná věc, díky které vylezla na povrch až nyní a opět sklízí velké úspěchy - ostatně jako všechny jeho projekty a počiny.

Hra s názvem JBMNT obsahuje tedy tři kategorie, kde v každé kategorii je jeden hlavní hrdina. Ano, tušíte správně, jedna kategorie je věnovaná samotnému Rytmusovi, další Egovi a poslední jejich společnému DJ.

V každé hře je něco příznačného pro každého člena a nejlepší bude, když si aplikaci stáhnete a vyzkoušíte si ji jak se říká na vlastní kůži. Jedná se o zajímavou aplikaci, nicméně ni složitějšího v ní rozhodně nehledejte.

Jednoduchá grafika, která je vidět, že je propracovaná do nejmenšího detailu, ale také i další věci okolo jako je muzika a drobnosti, které dávají v závěru jeden velký celkem, což je rozhodně dobře.

Jestliže se chcete hezky odreagovat a příjemně si na svém iPhone zahrát povedenou hru se známým raperem Rytmusem v hlavní roli, rozhodně si na svoje zařízení stáhněte aplikaci z (odkaz), kterou si během chvilky hraní rozhodně oblíbíte.

27.06.2016