Dne 20.04 závřeno

Apple bilancuje a včera vydal žebříčk nejlepších aplikací, her, filmů i hudby, které nabízí. Streamovací rádiová stanice Beats 1 dnes dokonce vypustila playlist 50 nejlepších songů letošního roku. 

V uplynulém roce jste si na Beats 1 mohli poslechnout rozhovory s největšími hvězdami, jako je Drake, Bruno Mars nebo Teh Chainsmokers. I tito interpreti mají své místo na seznamu padesáti nejlepších písniček. 

Není překvapením, že na prvním místě tohoto seznamu se umístil song "One Dance" od rappera se jménem Drake, protože tato píseň se včera vyšplhala i na nejvyšší příčku žebříčku iTunes. Za Drakem je píseň "No Problem" od dalšího raperra Chance The Rapper. Za těmito dvěma výtvory především rapového žánru se nachází song francouzské písničkářky Christine and the Queens s názvem "Tilted". Z dalších zajímavých kousků musíme zmínit "Fade" od Kanyeho Westa, nebo "Cheap Trills" od Sii. 

Stanice Beats 1 byla mnohokrát kritizována za to, že hraje pouze hiphopop a podobné populární žánry. Zdá se, že právě toto však posluchači tohoto rádia chtějí. S 20 miliony odběratelů je tato společnost stále za Spotify, ale i tak se jedná o velmi slušné číslo. 

(obrazek)

08.12.2016