Možná vás nebaví číst dlouhé recenze spotřební elektroniky, ale přesto byste rádi věděli, jak na tom některé výrobky jsou. Právě pro vás je tento článek, který mapuje recenze na Apple Watch Series 2 z největších světových magazínů.

První z recenzí, která nás zaujala se nachází na portálu TechCrunch. V recenzi na tomto portálu jsme si mohli přečíst, že smartwatch se svou vyšší rychlostí zvládají čím dál více úkonů a tudíž mnohdy přebírají úkoly, které běžně plnil iPhone. Dále recenzent TechCrunch pochválil novou aplikaci na plavání i GPS.

Z recenze na The Verge je cítit, že tamní redaktoři stále berou Apple Watch spíš jako sportovní doplněk než jako komunikační zařízení. Měřili však přesnost lokalizace při chůzi, běhu i jízdě na kole a s výsledky byli velice spokojeni. Došlo však i na negativa. V této recenzi si autor stěžuje na pětihodinovou výdrž se zapnutou GPS a také na špatnou čitelnost displeje na slunci.

(obrazek)

V magazínu The Wall Street Journal si nové hodinky od Applu vesměs pochvalují. Dobře hodnotí sportovní aplikace i celkový komfort použití smartwatch. Mírně kritizován je software, u kterého redaktoři The Wall Street Journal našli určitý prostor pro zlepšení.

V recenzi magazínu Cnet jsme mohli vidět recenzi několika chytrých hodinek, ale ty od Applu byly vyhodnoceny jako nejlepší. Pochvaly zazněly také na adresu watchOS 3.

Recenzí na nové hodinky od Applu se po internetu šíří desítky. Již z několika zásadních však vidíme, že Watch Series 2 jsou kladně přijímány.

14.09.2016