Letošní rok bude jistě plný novinek a dalších věcí, na které se již nyní těšíme. Rozhodně se můžeme těšit na celou řadu nového příslušenství, ale také i zařízení. V očekávání je rozhodně nový iPhone 7, o kterém jsme se dozvěděli na našem magazínu již několik zajímavostí. Jedná se o poměrně horkou novinku, která je velmi v očekávání, což každého fanouška těchto jablečných produktů rozhodně potěší.

Další produkty, které jsou opět v očekávání jsou rozhodně nové MacBooky, který svůj poslední větší upgrade dostaly již v roce 2014 a od té doby bohužel nic. Na druhou stranu v minulém roce přišly novinky ohledně TouchPadu, nicméně se nejedná o zcela nové zařízení, nové funkční prvky a nové technologie.

V poslední řadě jsou možná v očekávání také i nové Apple Watch, ale to opravdu jenom možná - jelikož o nich není zatím nikde ani zmínka, takže si myslíme, že hodiny Apple Watch přijdou až příštím rokem, kdy budou uvedeny na trh a celkově s velkou parádou představeny široké veřejnosti.

Nicméně v očekávání je také nový iOS, který bude ve svoji již desáté verzi a čeká se poměrně hodně novinek, které jsou zatím pod pokličkou a jak to bývá zvykem, tak si je Apple stále drží a stále ještě držet bude. Nikde není oficiální zmínka o novém operačním systému iOS pro iPhone a iPad.

Na druhou stranu se jedná o systém již tak pokrokový a zajímavý, že se můžeme podívat na poměrně hodně zajímavé koncepty, které jsou v následujícím videu, což je ideální řešení.

Na videu je zachyceno hned několik zajímavých novinek, nicméně se jedná pouze a jenom o grafické návrhy, které nejsou nikterak podložené a reálné - pokud chcete reálné věci, musíte si pochopitelně počkat až se oficiálně tento systém již ve svém desátém provedení oficiálně společností Apple představí a následně si ho budete moci pravděpodobně ještě ten samý den stáhnout i do svého iPhone a iPadu.

17.06.2016