Pokud vás zajímají produkty společnosti Beats, určitě vám nesmí ujít dnešní novinka - Powerbeats 3. Jedná se o druhé zařízení s čipem Apple W1 vůbec, který umožňuje jednoduché bezdrátové párování mezi zařízeními Apple. Powerbeats se chlubí až dvanáctihodinovou výdrží na baterii a módem "Fast Fuel", díky kterému se sluchátka již během pěti minut nabijí na další hodinu provozu. Předchůdce těchto sluchátek - model Powerbeats 2 disponoval pouze šestihodinovou výdrží na baterii. S novou generací se tak výdrž zdvojnásobila. Powerbeats 3 se začaly prodávat dnes prostřednictvím Applu a jejich cena je stanovena na 199,95 USD. U nás se cena pohybuje okolo 5 500 Kč. 

(obrazek)

O řadě sluchátek Powerbeats jsme poprvé slyšeli už v září při představení iPhonu 7, který nemá jack konektor. Nová bezdrátová sluchátka Beats, tak do strategie Applu rozhodně zapadají. 

Připojení sluchátek k iPhonu probíhá prostřednictvím Bluetooth. I když jsou bezdrátová, přesto mají jeden drát, který je drží pohromadě. Možná se jedná o lepší řešení, než u AirPods od Applu, které jsou zcela bezdrátová a může se jednoduše stát, že jedno sluchátko ztratíte. V balení jsou čtyři velikosti ušních nástavců, takže by sluchátka měla sedět každému. Design sluchátek klade důraz na ergonomii a komfort. Powerbeats 3 jdou na trh v barevném provedení bílá, černá, žlutá, modrá i červená. 

25.10.2016