Dne 20.04 závřeno

Mailových klientů není nikdy dost a každému vyhovuje pochopitelně něco jiného. Jeden uživatel má rád nadupané funkce, propojení na všechny možné účty a také sociální sítě a chce ze svoji e-mailové schránky v mobilním telefonu ovládat prakticky celý svět. Další uživatel má rád čisté UI, minimalistický vzhled a vše zaměřeno na snadné a rychlé čtení, jednoduchou komunikace a vše okolo.

AirMail jistě znáte z Macu, kde je tato aplikace velice oblíbená a to již nějakou dobu. Po uvedení na App Store lámala rekordy a během několika málo hodin si ji stály statisíce uživatelů, kteří jsou s aplikací stále spokojeni.

(obrazek)

Byla tedy jenom otázka času, kdy se tato velice oblíbená aplikace objeví i na iPhone. Tato chvíle před nedávnem přišla a vy si do svých iPhonů a také iPadů můžete za necelých 5 dolarů zakoupit dokonalou, moderní a hlavně propracovanou aplikaci pro správu Vašich e-mailů.

E-maily jsou v dnešní době prakticky všude a je potřeba v nich mít přehled. Pokud pracujete a podnikáte online, komunikace prostřednictvím e-mailu je každodenní chleba.

AirMail jako klient pro iPhone obsahuje všechny moderní a potřebné funkce, navíc vše je v dokonale moderním, přehledném a líbivém kabátku, což je půlka úspěchu. Jestliže jste většinu dne na cestách a v ruce máte pouze iPad nebo iPhone, aplikace pro mailovou komunikaci AirMail je praktickou nutností, kterou do svého zařízení musíte nainstalovat.

Tento e-mailový klient se dokáže propojit k velkému množství cloudových úložišť, nicméně nabízí i klasickou archivaci souborů, převod do PDF a další funkce. Pro nové iPhony 6S a 6S Plus je připravena také funkce na podporu 3D Touch. Pro majitele Apple Watch je zde zpráva, že i oni se časem AirMail aplikace na hodinkách dočkají. 

06.02.2016