Aby toho okolo iPhone nebylo málo, unikly informace, které ještě nejsou zcela potvrzené a ty napovídají, že by v letošním roce ještě neměl být iPhone 7 představený. Opět jenom chcete zdůraznit, že se jedná o potvrzené informace a také o oficiální prohlášení, které by mělo mít nějakou platnost.

Nicméně na druhou stranu na letošním WWDC 2016, což je neuvěřitelně obrovská konference nebyla ani zmínka o novinkách co se MacBooků ani iPhonů týče, takže novináři nevědí, co si mají zatím myslet. Jestli se jedná opět o nějaký tajný krok společnosti Apple, nebo zda opravdu letos nebudou žádné novinky co se hardware týče.

(obrazek)

V každém případě na WWDC konferenci bylo představeno spíše hodně novinek co se týče operačních systémů a to hlavně ohledně nového a v pořadí již desátého systému iOS, který bude představený spolu s přejmenovaným OS X na macOS na konci letošního roku.

Jestli iPhone 7 bude nebo nebude letos představený bohužel nedokáže s jistým svědomím říci, což je škoda, ale na druhou stranu se jedná o zavedenou praktiku společnosti, kterou jistě všichni znáte. O nových produktech je až do konference nebo oficiálního Apple Eventu ticho po pěšině a najednou se představí zcela nová řada MacBooků a iPhonů.

Uvidíme jak to bude v letošním roce a zda se nějaká novinka v mobilních telefonech nebo noteboocích objeví. Nicméně zatím všechno bohužel nasvědčuje tomu, že budeme letos o tyto novinky bohužel ochuzeni, což je velká škoda.

Na druhou stranu se nejedná o potvrzené informace, které jsou na sto procent pravdivé a ještě na konci roku může být naprosto všechno jinak, což by byla rozhodně hodně příjemná zpráva, kterou by si člověk naprosto užil.

Již dnes fanoušci společnosti Apple netrpělivě čekají na oficiální zprávy, které jim dají alespoň nějakou naději v nové produkty, nicméně žádná zpráva zatím bohužel nepřišla.

03.07.2016