Dne 20.04 závřeno

Známou automobilku Tesla není potřeba nějak zdlouhavě představovat - jedná se o automobilku, která vyrábí moderní elektromobily, které poslední roky doslova a do písmene dobývají celý svět a lidé si je chtějí častěji a častěji kupovat. Automobilový trh převrátila společnost Tesla doslova naruby, což je na druhou stranu dobře, jelikož konkurenčním produktům dává nové nápady a smysl pro lepší výrobky.

Nicméně pojďme se vrátit zpátky ke spojení společnosti Tesla a mobilnímu telefonu společnosti Apple, k iPhone. Tesla do svých automobilů dává na sedačky kvalitní a moderní kůži, kterou si speciálně vybírá, upravuje a také sama schvaluje - prvotřídní kvalita je tedy zcela jistě dodržena, což je velice dobře.

(obrazek)

Na druhou stranu ji při výrobě potahů právě z této kvalitní a odolné kůže zbývá poměrně hodně "odřezků", kterých se sama společnost zbavovala jako nepotřebného materiálu. Nicméně někdo chytrý si v samotné společnosti řekl, že by bylo možné tyto drobné odřezky dále využít a napadlo je vyrábět si vlastní obaly na iPhone 6 a iPhone 6S.

Slovo dalo slovo a nyní si na krásných 100 amerických dolarů můžete koupit kvalitní obal na svůj iPhone 6 nebo iPhone 6S, který je vyrobený z prvotřídní kůže, kterou naleznete na sedačkách v tolik oblíbených vozech Tesla. Jedná se o vedlejší produkt, po kterém se zvedá poptávka a díky vyraženému logu do kůže na zadní straně obalu lidé tento kožený obal chtějí vlastnit, což je pro samotnou společnost pochopitelně dobře. Je poměrně hodně úsměšné, že i tento vedlejší produkt přinese nějaký dolar do celkového rozpočtu.

Pochopitelně se jedná o pevný, kvalitní a hlavně odolný obal pro iPhone 6 a iPhone 6S, díky kterému dokonale chráníte svůj mobilní telefon, což je hlavní věc a úkol, kterou má samotný obal udělat.

16.02.2016