Dne 20.04 závřeno

Aplikaci Instagram není potřeba zdlouhavě představovat – snad jen zmínit, že jejím vlastníkem je společnost Facebook, která ji nedávno koupila za neuvěřitelně velký obnos peněz a postupně aplikaci mění k obrazu svému. Zprvu jsou uživatelé naštvaní, že je vše nepřehledné, nicméně po chvilce používání si na danou změnu zvyknou a za dva dny jim přijde zcela normální – ostatně jako každá změna u něčeho, co je zažité.

Nyní proběhla v tajnosti jedna malá změna a malá aktualizace, které souvisí právě mezi společností Apple a aplikací Instagram. Jedná se o dokonalé přímé sdílení a následnou editaci fotografií přímo z galerie fotografií na Vašem zařízení.

(obrazek)

Jedná se o příjemnou novinku, kdy nemusíte jít do aplikace Instagram a vyhledávat zdlouhavě v malém náhledu danou fotografii, kterou chcete editovat, přidat popisek a další věci a výsledek uploadovat přímo na svůj profil.

Nyní můžete zavítat přímo do galerie pořízených fotografií, které máte uložené ve svém iPhone a vesele vybírat fotografii, která se Vám nejvíce líbí a nejvíce zamlouvá. Danou fotografii začnete sdílet, kde jsou možnosti ji sdílet například do Zpráv, na Facebook, nebo třeba do aplikace Mail či do poznámek nebo na Twitter.

Nyní je přímá možnost danou a vybranou fotografii sdílet přímo na Instagram, což je ideální možnost, jak vybrat přesně tu nejlepší fotografii, kterou chcete sdílet. Následně po vybrání a nasdílení fotografie přímo do aplikace Instagram ji můžete začít pomocí dokonalých filtrů upravovat a editovat.

Dále přidáte popisek, pokud chcete tak umístění a nějaké tagy a vesele fotografii tímto způsobem publikujete přímo na Instagram. Jedná se o hodně příjemnou změnu a přímé sdílení fotografií do nějakých aplikací, které nejsou od společnosti Apple se postupně začíná rozmáhat, nicméně předchází tomu poměrně hodně dlouhý proces schvalování, nicméně vše se rozhodně vyplatí podstoupit.

25.07.2016