Tento rok je poměrně plný očekávání nových produktů, doplňků a také příslušenství pro produkty Apple. Doufejme, že všechny předpoklady a spekulace se vyplní a již v tomto roce si budeme moci zakoupit nové iPhony, ale také nové MacBooky a případně i další zařízení, které bude Apple aktualizovat. Zatím nejsou žádné informace uvolněny přímo od společnosti, nicméně spekulací je poměrně hodně a opravdu je z čeho vybírat.

Na konci roku se snad můžeme těšit na novinky v oblasti produktů - tedy nové iPhone 7, které jsou hodně diskutované a také nové MacBooky, které jsou rozhodně vymodlené a uživatelé si je hodně žádají. Nicméně na druhou stranu Apple všechno drží pod pokličkou, což je u této společnosti na denním pořádku a všechny její produkty jsou zahaleny jistou dávnou tajností a nikdy se nic dopředu neví.

(obrazek)

Nicméně podle posledních informací to směřuje k tomu, že v červnu, tedy za necelý měsíc se můžeme těšit na nový iOS. Na nové verzi operačního systému pro mobilní telefony a tablety od společnosti Apple se pracuje již poměrně hodně dlouhou dobu a samotní uživatelé se novinek, které jsou chystané nemohou dočkat.

Nicméně opět nejsou jasné jaké změny se v samotném systému udělají a co všechno si budeme moci se systémem dovolit udělat. Někdo zmiňuje, že budou větší ikony, které si člověk bude moci upravovat podle sebe, což je zajímavá funkce, ale díky poměrně velké konzervativnosti samotné společnosti Apple se zatím neví, zda se jedná o spekulaci, nebo o podložené fakta, která budou hmatatelná.

Na druhou stranu se můžeme zřejmě těšit, že za necelý měsíc bude představena nová verze systému iOS, nicméně nevíme za jak dlouhou dobu od představení bude uveden systém k používání, než se odladí poslední chyby a drobné věci, na kterých si společnost Apple poměrně hodně zakládá, což je dobře - nikdy se nestane, že na trh vypustí produkt, o kterém si není více jak stoprocentně přesvědčena o jeho kvalitě a funkčnosti.

28.05.2016