Poslední Apple Event byl poměrně hodně plodný na novinky a příslušenství, které má snad každý uživatel produktů Apple tolik rád. V tomto článku se v rychlosti ohlédneme za novinkami, které byly představeny, ale také se v samotném závěru článku budete moci podívat sami hezky v pohodlí domova na záznam oficiálního Apple Eventu, který sama společnost Apple umístila na svůj YouTube kanál.

V nedávném Apple Eventu bylo kromě tolik očekávaného iPhonu 5 SE také představeno několik dalších novinek jako je menší iPad Pro, který podporuje Apple Pencil, je hodně výkonný a navíc pro většinu v přijatelnější velikosti, kde má samotný iPad Pro 9,7". Jedná se rozměrově tedy o stejné zařízení jako první iPad a iPad 2, kteří mají shodně 9,7" úhlopříčku. Nicméně nový iPad Pro je několikrát výkonnější a celkově modernější zařízení.

Pojďme se pohodlně usadit, udělejte si například dobrou kávu, nebo něco co Vás nebude vyrušovat a pojďme se podívat na nové video o novém iPadu Pro, který je jednoznačně dokonalý!

Následující video je přímo oficiální záznam celého Apple Eventu, který se na konci března konal. K vidění jsou tedy všechny novinky, nové produkty a nové obaly pro iPhone. Tento hodinový záznam je opravdu hodně zajímavý a děkujeme společnosti Apple, že umožnila jeho záznam hlavně pro ty z nás, kteří oficiální představení bohužel neviděli.

(odkaz)

09.04.2016