Ještě se ani většina uživatelů nestihla oklepat z posledních dvou velkých a výrazných aktualizací aplikace Instagram, která je pod křídly společnosti Facebook a již je na světě nová a další aktualizace, která vylepšuje velmi podstatnou věc, díky které budete aplikaci ještě více milovat.

Jedna velká aktualizace byla když se kompletně měnila ikona, ale také i samotná grafika celé aplikace. Toto zasáhlo uživatele nejvíce. Lidé komentovali a jejich výroky ohledně nové změny nebyly příliš pozitivní, nicméně na druhou stranu – za dva měsíce od aktualizace si na ni více než navyknuli a aplikaci používají vesele dále.

(obrazek)

Další aktualizace byla v podobě funkce Stories, která do jisté míry hodně napodobuje aplikaci Snapchat. Jedná se o velkou aktualizaci a další plus pro celou aplikaci Instagram. Hodně lidé denně postuje své fotografie, ale možnost umístit nějaký prémiový obsah, který se zobrazuje pouze a jenom 24 hodin – to je skvělá zpráva, která se aplikaci Instagram rozhodně povedla.

V každém případě přišla i další aktualizace, která vyšla poměrně nedávno a zaměřuje se na rychlost celé aplikace, ale také samotného fotoaparátu. Dnes tedy již nebudete muset čekat na v uvozovkách zdlouhavé překlápění kamery, která v aplikaci byla.

Nyní je vše okamžité, funkční a ihned připravené k pořizování zajímavých snímků, které budete jednoznačně milovat. Aktualizace také vylepšuje přibližování pomocí prstů, které znáte například pokud si zvětšujete nějakou fotografii na svém iPhonu nebo iPadu.

Aplikace Instagram a vlastně i celá společnost Facebook poslední dobou nastavuje poměrně hodně vysokou laťku, což je na jednu stranu dobře. Alespoň konkurenční aplikace nespí a nezahálí s vývojem, ale neustále se zlepšují a pracují na sobě.

Co si myslíte, že bude v další aktualizaci aplikace Instagram? Necháme se překvapit a uvidíme, nicméně to bude opět pecka, na kterou jen tak nezapomeneme a která tady rozhodně dlouho chyběla.

20.09.2016