V některém z minulých článků jsme si na magazínu ukázali jak můžeme nastavit jako vyzvánění hudbu z Apple Music. Dnes se společně podíváme na to, jak si velice snadno a rychle nastavit pro každý kontakt jiné vyzvánění. Dříve se jednalo o naprosto normální věc, že každému kontaktu jsme přiřazovali naprosto jiné vyzvánění. Nicméně čas tohoto trendu již odvál a pro všechny kontakty jsme nechali jedno vyzvánění a to bylo vše.

Nicméně tato doba se opět vrací a pokud si na svém iPhounu chcete u každého kontaktu nechat nastavené jiné vyzvánění, v tomto článku si ukážeme jak. Je to například praktické, když máte iPhone v obývacím pokoji a jste například v koupelně a někdo Vám zavolá - podle vyzvánění okamžitě víte, kdo volá. Pochopitelně si lidé dávají originální vyzvánění na nejoblíbenější a nejpoužívanější kontakty. Když někdo zavolá, rozpoznáte o koho se jedná a telefon buď můžete vzít, nebo když se nejedná o nikoho důležitého, můžete telefon nechat vyzvánět.

Pojďme se společně podívat, jak nastavit u jednotlivých kontaktů vlastní vyzvánění. Postup je opravdu jednoduchý.

Stačí zvolit ikonku Kontakty, kde následně vyhledáte požadovaný kontakt, u kterého chcete změnit vyzvánění. Kontakt pochopitelně rozkliknete a zvolíte možnost upravit. V dolní části najdete položku "Vyzvánění", díky které si u každého kontaktů můžete nastavit libovolné vyzvánění, které máte buď ve své hudbě v iPhone, nebo zvolit nějakou z předdefinovaných možností.

Návod je to opravdu jednoduchý a pokud chcete mít pro každý nejpoužívanější kontakt originální vyzvánění, díky tomuto návodu se jedná o rychlou akci.

07.04.2016