Dne 20.04 závřeno

Stala se Vám nepříjemná nehoda s displejem Vašeho iPhone a potřebujete ho co nejrychleji, nejlépe obratem vyměnit? V dnešní moderní době si hodně uživatelů zkouší displej opravit, nebo vyměnit sama, což rozhodně není dobře, jelikož mohou narušit nějaké kontakty, díky čemuž jim iPhone nemusí fungovat tak, jak by měl.

Na webu (odkaz) je nově k dispozici (odkaz). Servis je prováděn do jedné hodiny. Ano, do šedesáti minut máte Váš iPhone opravený, což je neuvěřitelná rychlost. Takže než si někde zajdete na oběd, na prodejně (odkaz) na Vás bude již dávno čekat opravený iPhone, který již rozhodně prasklý displej mít nebude.

(odkaz) nabízí opravy do jedné hodiny, pokud na to opravdu spěcháte za velice příznivé ceny, které vypadají takto:

(odkaz)

Jak sami vidíte, jedná se o dokonalé ceny, které jsou více než příznivé a pokud opravdu potřebujete v Praze vyměnit bleskově displej u svého iPhone, rozhodně zavítejte do prodejny (odkaz) kde si prakticky na počkání můžete nechat vyměnit rozbitý nebo jinak poničený displej u Vašeho iPhone. Je tedy jedno, jaký iPhone máte, zda se jedná o starší (odkaz), nebo snad nejnovější a největší (odkaz).

Vše je profesionálně vyměněno, zkontrolováno, otestováno a to za pouhých 60 minut, což je neuvěřitelné!

13.09.2016