Máte rádi statistiky nejrůznějšího druhu a charakteru? Aplikace s názvem MiniStats, na kterou se dnes společně podíváme se Vám bude jednat zcela jistě líbit, ale také si ji budete chtít pořídit. Naleznete ji ke stažení klasicky na App Store, kde je buď za cenu necelého jednoho amerického dolaru, nebo je dost často v akci, kde si ji můžete do svého chytrého mobilního (odkaz).

Nicméně i za cenu jednoho dolaru se jedná o luxusní aplikaci, která za tyto peníze rozhodně stojí, jelikož Vám bude dokonale a hlavně přehledně zobrazovat všechny potřebné informace a to jak v samotné aplikaci, nebo také ve widgetech, na což se společně podíváme.

(obrazek)

Asi se ptáte, co všechno aplikace s názvem MiniStats pro iPhone zobrazuje? Jedná se o následující věci, které díky samotné aplikaci máte prakticky neustále na očích a můžete díky nim přizpůsobovat svoje používání, nebo alespoň máte dokonalý přehled o všem možném a hlavně o přenesených datech.

Jedná se o tyto informace, které si chcete nechat zobrazit:

  • Informace o využití a přenesení dat
  • Kolik místa v iPhone využíváte a kolik volného místa Vám zbývá
  • Status kolik procent baterie máte ještě k dispozici
  • Kolik paměti Vašeho zařízení máte a kolik reálně využíváte
  • Kolik dat bylo odesláno a přijato přes Vaše mobilní data
  • Kolik dat bylo odesláno a přijato přes WiFi síť

Pokud tedy máte rádi statistiky, grafiky a koláče které znázorňují přenesená data a další detailní informace, zcela jistě se jedná o aplikaci, kterou si zamilujete. Využití dat je v dnešní době poměrně důležité, jelikož si uděláte dokonalý obrázek o tom, kolik MB máte ještě volných a kolik máte již vyčerpáno.

Navíc je aplikace MiniStats v dokonalém grafickém kabátku, takže se Vám bude zcela jistě líbit, jelikož se jedná o moderní a přehlednou aplikaci.

08.03.2016