Dne 20.04 závřeno

Microsoft poměrně hodně dlouhou dobu pracoval na nové klávesnici pro svoji platformu Windows Phone, kterou následně překlopil také i do verze pro uživatele zařízení iPhone s operačním systémem iOS. My se nyní společně na tuto dokonalou klávesnici podíváme, jelikož se jedná o naprosto dokonalou novinku, kterou poměrně hodně lidí uvítá a poměrně hodně lidem tato klávesnice ušetří denně několik minut jejich pracovního času - nevěříte? Přesvědčte se sami a přečtěte si následující recenzi.

Klávesnice od Microsoftu je zatím dostupná pouze a jenom pro americký App Store, nicméně co nevidět by se tato skvělá klávesnice měla objevit také i pro Evropu a další kontinenty.

Jedná se o moderně uzpůsobenou klávesnici, která obsahuje všechny moderní prvky a hlavně je celkově udělána pro to, aby dokonale ovládala a hlavně rychle a přesně psala vše, co potřebujete. Přeci jenom jsou dnešní iPhony využívány také na práci, což má za následek i to, že potřebujete rychle a efektivně psát.

V každém případě se jedná o skvěle padnoucí klávesnici, která má hned několik dalších možností, které si díky nastavení můžete uživatelsky přizpůsobit pro Vaše používání, což je ideální volba, díky které ušetříte denně spousty času, což je rozhodně pozitivní věc, pro každého z nás, kdo využíváme klávesnici na iPhonu pro psaní e-mailů a další komunikaci.

Velmi populární se klávesnice od Microsoftu pro iPhone stala hlavně díky svoji dokonalé funkci zakřivení, díky které se celá klávesnice přesune do pravého dolního rohu, kde můžete psát pohodlněji pravou rukou, ve které samotný iPhone držíte.

Pochopitelně je podpora rovnou jak pro iPhone 6 a novější 6S, ale také i pro jeho většího kolegu iPhone 6 Plus a také iPhone 6S Plus, což hodně uživatelů zcela jistě ocení.

21.05.2016