Dvě nejpoužívanější aplikace pro komunikaci mezi přáteli a kamarádi jsou bezesporu Messenger od Facebooku, ale také i WhatsApp, který poslední roky prochází poměrně razantní změnou. Jedná se o oblíbené aplikace, které lidé do svých iPhonů poměrně často instalují a to hlavně pro lepší a rychlejší komunikaci s přáteli.

Aplikace jsou celkově zpracovány velice snadno a použitelně pro všechny uživatele. V každém případě si obě aplikace můžete decentně přizpůsobit podle sebe a to díky nějakému rozšíření nebo samotnému nastavení. V každém případě se jedná o aplikace, které jsou do sebemenšího detailu promyšlené, propracované a hlavně z tohoto důvodu se jedná o nejpoužívanější aplikace pro komunikaci na celém světě.

U aplikace Messenger je to logické, jelikož samotné aplikaci stojí za zády velikán Facebook, který má miliony uživatelů po celém světě, díky čemuž aplikace Messenger sklízí zasloužené ovoce.

Nicméně ani aplikace WhatsApp nezůstává pozadu, jelikož se jedná o aplikaci, která je oblíbená hlavně z toho důvodu, že byla první aplikací pro komunikaci mezi uživateli iOS a Android, což byl neksutečně velký pokrok, který se dostal na svět.

(obrazek)

Podle posledních testů a statistik aplikace Facebook a WhatsApp denně zpracovávají více jak 60 miliard zpráv, které si lidé přes tyto aplikace posílají. Jedná se o neskutečně magické číslo, které je každý den přepravováno a doručováno.

Jedná se tedy o hodně silný komunikační kanál, díky kterému lidé šetří peníze za nejrůznější SMS zprávy a další věci, které jsou s tím spojené. V každém případě stačí mít svůj datový tarif a připojeni na aplikaci můžete být prakticky neustále, což je jedna z největších výhod a pevně věříme, že aplikace se líbí i Vám!

13.05.2016