Všichni moc dobře víme, jaký byl sám Steve Jobs za člověka. Spokojil se jenom s tím nejlepším a nikdy by do světa nevypustil produkt, o kterém by nebyl stoprocentně přesvědčený, že je funkční a nepředcházely by mu dlouhé testy a další práce. Když si Steve Jobs koupil svůj první byt, bydlel v něm dlouhé měsíc úplně bez nábytku, jelikož se mu nikde žádný nelíbil a ke každému měl nějaké výhrady, což přesně vystihuju jeho pohled na produkty, design a celkově okolní svět.

Steve Jobs měl jeden velký sen – na pozemku, který koupil již v roce 1984 vybudovat svůj dům, který bude přesně podle jeho představ. Je trošku paradox, že stavba jeho vysněného domu začne až 5 let po jeho smrti, ale jeho manželka se rozhodla, že ho na jeho počet vybuduje.

Asi se ptáte, jak bude vysněný dům Steva Jobse vypadat - má se rozkládat na celkové ploše pozemku 4 800 metrů čtverečních. Plán domu popisuje celkovou rozlohu 1 130 metrů čtverečních, kde bude velká hlavní budova, jóga studio, vlastní sauna, vířivka a ochlazovací a plavecký bazén. Dále na pozemku budou celkem dva domy pro hosty, které budou pochopitelně plně vybavené tím nejlepším. Dále na pozemku budou budovy pro vlastní lisování vína a olivového oleje. Pochopitelně je k dispozici také velká zahrada, kůlna a stodola.

V návrhu můžete vidět také poznámky samotného Steva Jobse, které jsou například velké posuvné skleněné dveře, které můžete vidět v novém Apple Campusu. Pozemek, kde se bude rozpínat velkolepá stavba je v sousedství hodně CEO známých firem, jako je například ředitel společnosti Ebay, Oracle a další významné osobnosti velkolepého podnikání. Jakmile budou schváleny všechny plány, měla by být stavba dokončena za necelých 600 dní.

25.04.2016