29.03 - 1.04 zavřeno

Všeobecně všechny zařízení od společnosti Apple čekají na nějaký ten buď větší, nebo menší upgrade. Jedná se hlavně o to, že všechny zařízení jsou již více jak rok neaktualizované, což je z hlediska chodu společnosti Apple poměrně hodně dlouhá doba. Co tedy společnost chystá a na co se můžeme těšit?

V letošním roce by se měly představit nové iPhone již ve svoji sedmé verzi a také nové MacBooky, na které netrpělivě snad všichni čekáme. Nicméně na nedávno konaném Apple WWDC 2016 o iPhone 7 a nových MacBoocích nebyla ani jedna zmínka, takže všichni fanoušci jsou netrpěliví, jelikož absolutně nevědí, co se děje a jak bude celá situace vyřešena.

(obrazek)

Na druhou stranu Apple je hodně velký tajnůstkář a rád nechá svoje uživatele čekat a napínat do poslední chvilky, než uvede nějakou novinku nebo celkovou změnu. Uvidíme, jak to bude v letošním roce.

Abychom Applu nekřivdili, v nedávné době byly trošku upgradované MacBooky se 12" displeje, nicméně o žádnou velkou novinku ani zázrak se rozhodně nejednalo, což jistě moc dobře sami víte.

Novinky sice významné nejsou, nicméně na druhou stanu letos rozhodně nějaké přijdou, jelikož na ně všichni netrpělivě čekáme a i přesto, že Apple na nedávném WWDC nic nepředstavil, všichni si myslíme a domníváme se, že nějaká novinka letos rozhodně přijít musí.

Podle všech okolností by měli dostat také menší upgrade i MacBooky Air, nicméně další a podrobnější specifikace a detaily bohužel známé nejsou. MacBook Air tedy letos dostane příjemný upgrade, který zajistí například lepší stabilitu nebo delší výkon na baterii. Nicméně my všichni čekáme na velké novinky – na nové MacBooky a také na nové iPhony.

Dočkáme se?

30.07.2016