Jestliže máte zálibu ve sbírání obalů na Váš iPhone nebo iPad a chcete svoji sbírku rozšířit o další zajímavé možnosti, rozhodně se zde nabízí možnost skinů pro MacBook. Sám o sobě je MacBook velice elegantně zpracovaný a rozhodně není potřeba na něj nuceně nějaké skiny nebo samolepky kupovat - nicméně pokud se chcete nějakým způsobem odlišit, rozhodně doporučujeme luxusní dřevěné kryty právě na MacBook.

Stačí zavítat na stránky samotného vyhlášeného výrobce, který uspěl i v zahraničí a jedná se o projekt Bambooti, kde si můžete vybrat vše potřebné. Jejich nabídka je poměrně hodně široká - nabízí různé kvality a celkové provedení dřeva, ale také různou celkovou strukturu, barvu, různé řezy a další věci, které si můžete pochopitelně libovolně vybrat. Dřevo je stylový materiál a dřevo od společnosti Bambooti má pouze a jenom 0,7 milimetrů, což je opravdu málo - takže žádný skin na svém MacBooku rozhodně nepocítíte.

(obrazek)

Navíc je na výběr hned z několika provedení a je potřeba hned jako první krok definovat jaký MacBook právě máte - zda se jedná o 13" nebo 15" a či s retina displejem nebo nikoliv. Samozřejmostí je také dřevěný skin na 12" MacBook, nebo na 11" či 13" MacBook Air. Jakmile nadefinujete svůj MacBook, rovnou se můžete pustit do další fáze, která je již ta nejpříjemnější - jedná se o samotný výběr skinu a celkového provedení, které se Vám bude nejvíce líbit.

V první fázi máte již nějaké obrázky, které si můžete na samotný skin nechat udělat předdefinované - nicméně pokud se chcete hodně odlišit a upravit si svůj vzhled dřevěného skinu samolepky, rozhodně můžete a není v tom sebemenší problém. Jedná se o to, že si klidně můžete nechat udělat samolepku na MacBook přímo na zakázku s Vašim logem - třeba společnosti, nebo jenom s oblíbeným symbolem, který máte rádi a který chcete na svém MacBooku právě mít.

Jestliže se chcete dokonale a hlavně originálně odlišit a svůj MacBook tak přizpůsobit svému postoji, rozhodně doporučujeme projekt Bambooti, kde si vyberete jednak vhodnou grafiku, ale také provedení dřeva a další věci, což je naprosto jedinečná věc, kterou si oblíbíte.

24.03.2016