Dne 20.04 závřeno

Po nedávném Apple Eventu, který nám přinesl poměrně hodně novinek - hlavně nový iPhone SE a iPad Pro v komfortnějším 9,7" provedení, tak také došlo i na Apple Watch. Kromě představení nových nylonových řemínků pro Apple Watch došlo také k samotnému mírnému, ale příjemnému snížení ceny Apple Watch hodinek.

Hodinky Apple Watch se za dobu svého prodeje poměrně mění a to hlavně díky variabilnímu pásku a řemínku, který dodává celkově hodinkám úplně jiný a hlavně nový vzhled, což je rozhodně dobá věc, jelikož si za přijatelnou cenu řemínků můžete udělat kompletně jinak vypadající nové Apple Watch, což je rozhodně skvělá zpráva.

(obrazek)

Po posledním Apple Eventu došlo k mírnému, ale na druhou stranu velice příjemnému snížení cen, kdy jsou ceny následující:

  • Apple Watch Sport 38 mm jsou k dispozici za příjemnou cenu 9 490Kč
  • Apple Watch Sport 42mm si můžete zakoupit za cenu 10 990Kč

Jedná se tedy o základní hodinky Apple Watch sport, tedy hodinky bez safírové sklíčka a se základním gumovým řemínkem - hodinky jsou určeny hlavně pro sportovní aktivity, kde právě tato varianta vyhrává.

Další Apple Watch jsou již dražší a to hlavně z toho důvodu, že mají kožené nebo ocelové řemínky a jedná se o dražší variantu s ocelovým pouzdrem a také se safírovým sklíčkem, což je velice účelná věc, díky které se Vám sklíčko u Vašich Apple Watch nepoškrábe, což je pochopitelně věčná škoda.

Díky této přijatelné ceně, která je těsně pod hranicí 11 000Kč za větší verzi Apple Watch se dá očekávat větší prodejnost tohoto modelu, jelikož si tyto hodinky ve většině případů kupují hlavně muži, kteří mají celkově raději tyto technické věci a hračky, které testují a dokáží si s nimi dlouhé hodinky vyhrát.

A co vy, máte už svoje Apple Watch?

26.04.2016