Dne 20.04 závřeno

Pokud se již rozhodnete zakoupit mobilní telefon od společnosti Apple, tedy iPhone – zcela jistě ho budete chtít nějakým způsobem chránit. Nejlepší možná ochrana je pochopitelně kvalitní, odolný a pevný obal, který chrání Váš mobilní telefon nejen proti poškrábání zadní strany, nebo displeje, ale také chrání i proti nepříjemným pádům, kde jsou následné investice do telefonu poněkud dražší.

(obrazek)

Velice známý americký YouTuber dostal právě nejodolnější a zřejmě také nejkvalitnější obal pro iPhone 6S do ruky a krásně jej představil přímo na kameru. Kromě toho, že má samotné video již více jak 1 000 000 view se jedná o velice povedený, moderní a hlavně odolný obal na Váš mobilní telefon, který dokonale chrání jak jeho rohy, které jsou tolik náchylné na oděrky a další nepříjemnosti, ale také samotný displej, kde je výměna rozbitého displeje poměrně nákladná položka.

 

 

Jedná se o obal, který stojí rovných 1000 amerických dolarů, což je poměrně hodně vysoká částka a jedná se o limitované edice, které po objednání dostanete v krásném obalu a dokonce i s vyrytým vlastním jménem, což je hodně osobní záležitost.

Na první pohled se může tento obal zdát jako špatný vtip, jelikož má trošku futuristický vzhled a člověk jej zprvu nepochopí. Nicméně po nasazení na iPhone 6S Vás to teprve na padne a po prvním dni používání budete zcela jistě ze samotného obalu tolik nadšeni, že jej rozhodně nebudete chtít za žádnou cenu vyměnit.

Pokud budete mít o tento obal zájem, můžete si jej objednat přímo u samotného výrobce na tomto uvedeném odkaze:

  •  (odkaz)

Speciální slitiny titanu udělají své a vy si budete doslova a do písmene moci vychutnat moderní a hlavně odolný obal pro svůj iPhone 6S, které jen tak nikdo nemá, jelikož se jedná o limitovanou edici.

08.02.2016