Apple je společnost, která dělá a vyvíjí inovativní věci v každém svém směru. Nemusí se jednat pouze a jenom o mobilní telefony, tablety nebo počítače a notebooky - jedná se i o ostatní věc, které jsou uzpůsobené pro uživatele. Apple dbá hodně na první dojem a uživatelskou přívětivost při samotném používání, což je ideální věc, kterou si můžete jenom přát.

Apple již pěknou řadu let určuje moderní trendy nejen ve funkcích, ale také v celkovém provedení, čehož si můžete všimnout na dnešních tabletech, mobilních telefonech a ultraboocích, které jsou hodně nepovedené kopir právě iPadu, iPhonu nebo MacBooku Air. Apple je prostě v každém směru inovátor a snaží se udržet všechno pod pokličkou a spokojí se jenom s tím nejlepším výsledkem, který akceptuje.

Společnost Apple přišla na trh s iMacem, MacBookem, iPhonem, iPadem, ale také i fotoaparátem nebo vlastní moderní značkou, o které se toho bohužel moc neví, nicméně existuje a je k dispozici spíše v USA a okolních státech. Nicméně pro nevyrábět smart šálek na kávu? Proč ne?

Koncept šálku na kávu s názvem iCup představul Tomislav Zvonaric, který chce aby měli lidé při pití kávy opravdový prožitek a zážitek, který budou chtít dále zopakovat a to každý den hned několikrát!

Hrnek vypadá co se vzhledu týče opravdu jedinečně, moderně a hlavně prakticky, což je přesně to, na čem Apple bazíruje a do čeho hodně investuje. Součástí hrnku je i kávová lžička opět pochopitelně ve tvaru jakousnutého jablka a nechybí opět ani další doplňující funkce jako je například port pro nabíjení pomocí Lighting kabelu, takže šálek s kávou můžete připojit i k Vašemu iMacu nebo MacBooku.

Je zcela jasné a předpokládané, že se Apple do výroby něčeho podobného jen tak nepustí a nepohrne se do výroby milionů kusů pro celý svět - nicméně se jedná o zajímavou věc, kterou by třeba mohl jednoho dne vypustit na trh a zaplavit tak celý svět svojí dokonalou hračkou a jedinečným gadgetem.

22.05.2016