Březnové představení iPhone 5se je již za dveřmi a velmi brzy se dozvíme jak tento nový a tolik diskutovaný iPhone 5se bude nakonec vypadat, jakou bude mít specifikaci a také hlavně co vše v sobě bude obsahovat. Koncepty a různé přibližné specifikace každý den naskakují, nicméně se opět jedná jen o spekulace, které nejsou nikterak podložené a člověk si z nich může něco vzít, ale na druhou stranu také nemusí - nakonec může být vše úplně jinak, než se se my a média domníváme. Apple si tyto informace drží hodně pod pokličkou, kterou do oficiálního představení drží a nepustí - což je rozhodně dobře.

Na druhou stranu se stačí podívat na různé koncepty a je na první pohled zřetelné, že nový iPhone 5se by měl vycházet ze staršího a snad nejoblíbenějšího iPhone 5, který je mezi uživateli snad nejoblíbenější a to hlavně díky svému designu, který je ještě z dob "vlády" Steva Jobse. Hranaté strany, "cihlový" design, nicméně nejoblíbenější iPhone, jaký společnost Apple vydala a představila oficiálně k prodeji.

(obrazek)

Je tedy logické, že Apple vyslyšel hlas lidu a udělá iPhone přímo na míru - ano, přesně o iPhone 5se se zde nyní bavíme. Zjednodušeně se dá naznačit, že by měl být designově trošku vyladěnější než-li klasický iPhone 5 - hlavně se poučí ze získaných chyb od samotných uživatelů a bude se jim snažit vyvarovat, což je rozhodně a jenom dobře.

IPhone 5se by měl mít tedy vzhled podobný klasickému iPhone 5 s funkcemi, které jsou na iPhone 6. Mělo by se jednat o střední mezník, který budou lidé hojně využívat a to hlavně díky daleko dostupnější ceně a kompatibilnímu balíčku, který si můžete zakoupit.

Oficiální představení iPhone 5 se je nastaveno na průběh března, který právě začal, takže nezbývá nic jiného, než-li se na oficiální představení tohoto unikátního kousku těšit.

12.03.2016