Jako je to u prakticky všech Apple produktů, které tato společnost chystá uvést na trh, výjimkou není ani iPad Air již třetí generace, kolem kterého se strhla obrovská vlna spekulací o jeho výbavě, velikosti a celkově o všem možném.

A co vy, jak si myslíte, že zanedlouho představený iPad Air 3 bude vypadat? Podle asi nejrozšířenějších článků a spekulací by se mělo jednat o první iPad, který dostane 4K displej, což by byla velice oblíbená a hlavně skvělá věc, kterou by mohl Apple udělat. Kromě 4K displeje by měl také dostat celkem 4GB RAM a když jsme u těch čtyřek, ani poslední specifikace nezůstane pozadu – bude mít pravděpodobně 4 reproduktory.

Bude se tedy jednat o moderní multimediální a vysoce výkonné zařízení, které bude obsahovat všechny moderní funkce a hlavně v kombinaci s dokonalým operačním systémem se bude jednat o skvělý tablet jak na seriózní práci, tak i na zábavu, které není nikdy dost.

Podle zveřejněných článků by měl mít iPad Air 3 generace pouze o 0,1 mm širší a také o 0,05 mm tenčí, což jsou zanedbatelné rozměry. Dá se tedy předpokládat, že díky těmto rozměrům, které jsou prakticky totožné s dřívější generací iPadu bude i kompatibilní všechno příslušenství, což je dobrá zpráva pro všechny z nás.

Zároveň také můžeme očekávat nové a moderní příslušenství a to zejména kryt s vestavěnou klávesnicí, což mimojiné dokazuje také i přítomnost 3pinového Smart konektoru na levé straně iPadu Air. Kromě tohoto příslušenství by měl iPad Air 3 podporovat také stylu Apple Pencil.

Již nyní je jasné, že se bude jednat o moderní zařízení, které bude zcela jistě opět lámat rekordy co se prodejů týče. Tablety společnosti Apple jsou velice oblíbené a hojně používané a to jak na zábavu, tak i na práci.

 

 

06.02.2016